Моторола не дожив: мережу насмішив путінський байкер на економічному форумі, з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Моторола не дожив: мережу насмішив путінський байкер на економічному форумі, з'явилося фото

Моторола не дожив: мережу насмішив путінський байкер на економічному форумі, з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Лідер російського байкерського клубу "Нічні вовки" Олександр Залдостанов («Хірург»), відомий своєю підтримкою політики президента Росії Володимира Путіна, бере участь в російському економічному Гайдарівському форумі-2017, що викликало шквал іронії в мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter російського журналіста Олексія Венедиктова, який опублікував відповідне фото.


«Гайдарівський форум. Панель Хірурга. Не жарт», - написав Венедиктов.


При цьому користувачі соцмереж вибухнули з цього приводу шквалом сарказму.


Читайте також:  Лідер російської групи потоптався по путінському байкеру



Мельдоній для душі: Яка економіка, такі і спікери.



Ivan Semyonov: Ех, Моторола не дожив до гайдарівського форуму:(


Андрій Уваров: Хірург на панелі.


tiffanis: Світове світило економіки.


«Економічний форум в Россі, який вони заслужили», - іронізує у своєму Facebook український блогер Антон Ходза в коментарі до відфотошопленої фотографії Залдостанова в шапці танкіста.



Вячеслав Дидоренко: Доповідач - директор танчиковой фабрики.


Igor Bondarenko: Бояра?


Саша Низовцев: Укладає волосся шапкою.


Марія Ганевич: Красень, і чо його лають ліберали? Пінжак одягнув, скоро читати навчиться - ось як скріпи в люди виводять ..


Anna Samsonova: Для антуражу не вистачає тільки косухи, обвішаної чужими нагородними знаками ветеранів ВВВ.


«Як то кажуть, прекрасно все. Від гопника на форумі імені Єгора Гайдара - до Навального, який використовує образ Гайдара, що обертається в труні з прискоренням. Грані розуму, законів, правил пристойності, етики, смаку стираються одночасно з усіх боків», - пише в Facebook журналіст Айдер Муждабаєв і публікує скріншот із записом російського опозиціонера Олексія Навального з приводу участі Залдостанова в форумі.



Як повідомляв ONLINE.UA,  лідер байкерського клубу "Нічні вовки" Олександр Залдостанов, відомий як Хірург, звернувся до президента Росії Володимира Путіна з проханням доповнити герб РФ радянськими символами: зіркою Перемоги і колоссям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?