Моторошний ролик із росіянами, які чавлять ведмедя, обурив соцмережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Моторошний ролик із росіянами, які чавлять ведмедя, обурив соцмережі

Моторошний ролик із росіянами, які чавлять ведмедя, обурив соцмережі
Джерело:  news.ykt.ru

У мережі оприлюднили відео, як в Якутії вахтовики на вантажних автомобілях "Урал" чавлять ведмедя.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцевий ресурс.
На записі видно, як водій вантажівки кілька разів переїжджає тварину, в проміжках знімаючи її на мобільний телефон, проте ведмідь все одно встає. Після під'їжджає ще один "Урал" і притискає тварину до землі. При цьому водій намагається проштрикнути голову ведмедя, який намагається вибратися з-під коліс, залізним прутом.
Відео можете подивитися тут. Обережно, кадри відеоролика містять сцени насильства!
Відзначимо, що в соціальних мережах бурхливо розлютилися через таке поводження з твариною. Так згадали, що в давньоруській культурі ведмеді мали сакральне значення. Крім іншого, прокоментували обурення росіян через реакцію України на падіння Ту-154 в Чорному морі.
Політтехнолог Олексій Голобуцький: "Ну бл ** ть і народець! Нікого не шкодують. А ми типу повинні за ними сумувати. Ведмедя шкода, а оркестр і журнашлюх з літака ні...."



Slava Yanovskiy: "Ці тварини, які навчилися управляти машиною, заслуговують долі, яку вони підготували для бідного ведмедя".
Дмитро Понамарчук: "Емпатія, твою Настю! Де ти?".
Читайте також: Д івчина Лещенка обізвала українців, які радіють катастрофі літака в Росії: мережа розбурхана
Dmytro Khiluk: "Ведмедя дуже шкода. Виродки".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в океанаріумі у Владивостоці за два місяці роботи загинуло 14 тварин, після чого керівництво викликало священиків, освятити водойми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?