МОЗ повідомило про нові випадки коронавірусу COVID-19 - термінові новини
Категорія
Україна
Дата публікації

МОЗ повідомило про нові випадки коронавірусу COVID-19 - термінові новини

МОЗ повідомило про нові випадки коронавірусу COVID-19 - термінові новини
Джерело:  online.ua

У Міністерстві охорони здоров'я України оголосили про підтвердження одразу десяти нових випадків коронавірусної інфекції COVID-19. Про це провідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво відомства у Facebook.

Станом на 23:00 у п'ятницю, 20 березня, на території країни загалом виявили 41 людей, хворих на коронавірус.

"10 нових випадків зафіксовано у Чернівецькій області.Нові випадки були зафіксовані також у Київській (1) та Тернопільській (1) областях. Наразі в Україні 3 летальні випадки від COVID-19 в Україні. Пацієнт, у якого першого було зафіксовано COVID-19, уже одужав", - зазначили у МОЗ.

Нагадаємо, в Україні ввели карантинні обмеження через поширеня коронавірусної інфекції. Влада обмежила пасажирський рух між містами та областями.

Безпосередньо у Києві, на Київщині, Дніпроперовщині, Житомирщині та в Чернівецькій області ввели надзвичайну ситуацію. Цей статус приводить у повну готовність державні служби, але не вводить обмежень свобод населення.

Як повідомляв ONLINE.UA, народний депутат Микита Потураєв, який представляє у парламенті фракцію "Слуга народу", припустив загибель своїх колег під час пандемії коронавірусної інфекції COVID-19. За його словами, у разі непередбачуваної смерті у Верховній Раді почнуть працювати наступні за партійними списками обранці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?