МОЗ пояснило, яким регіонам загрожує дистанційне навчання
Категорія
Україна
Дата публікації

МОЗ пояснило, яким регіонам загрожує дистанційне навчання

МОЗ пояснило, яким регіонам загрожує дистанційне навчання
Джерело:  РБК Україна

Введення дистанційного навчання в Українських школах залежатиме від епідемічного статусу окремих регіонів, стверджують у Міністерстві охорони здоров'я. Керівництво Центру громадського здоров'я виступило з офіційним поясненням щодо цього. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

За словами виконувача обов'язків директору центра Ігоря Кузіна, різні території отримають різний підхід.

"Тут ситуація буде залежати від того, в якому регіоні чи районі перебуває школа, тому що сама ідеологія адаптивного карантину полягає в тому, щоб застосовувати різні підходи до різних територій", - зауважив посадовець.

У центрі додали, окремі регіони відзначилися певними проблемами щодо COVID-19. Наприклад, там важко відстежити усіх контактних осіб.

"Є також області, де ситуація керована або поодинокі випадки лише. Тому в тих регіонах, які знаходяться у помаранчевій або червоній зоні, там можливо буде ставитися питання про дистанційне навчання", - підкреслив Кузін.

Слід нагадати, що влада запропонувала перенести осінні канікули у школах. Це пов'язано перш за все, окрім коронавірусу, з організацією місцевих виборів по всій країні.

Станом на ранок 12 жовтня в Україні встановили 265 454 діагнози COVID-19, нових за попередню добу зареєстрували 4 420.

Як повідомляв ONLINE.UA, поширення коронавірусу COVID-19 змушує український уряд вдаватися до нових рішень щодо обмежень чи спроб зменшити темпи епідемії. У Міністерстві освіти та науки задумали випустити рекомендації щодо переводу на дистанційне навчання у вишах. Перш за все йдеться про зміну режиму навчання з четверга, 15 жовтня, та у наступний після цього місяць.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?