Може погодитися на все: експерт розкрив плани Путіна щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

Може погодитися на все: експерт розкрив плани Путіна щодо України

Може погодитися на все: експерт розкрив плани Путіна щодо України
Джерело:  24 канал

Політичний експерт та журналіст Іван Яковина детально проаналізував зустріч президента України Володимира Зеленського з очільником Кремля Володимиром Путіним на нормандському самыты, вибори на Донбасі та скандал навколо імпічменту президента США Дональда Трампа. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Яковина нагадав, що Володимир Зеленський та Володимир Путін вперше зустрілися тет-а-тет після переговорів у нормандському форматі.

"Я думаю, Зеленський виглядав зовсім непогано. Як для першого разу, то взагалі – чудово. У цьому, я переконаний, йому допомагає його "борзість" (у хорошому розумінні цього слова). Він не боїться. Водночас у багатьох українських політиків є реальний страх перед Путіним. Вони вважають, що Путін – це жахливий, злий геній, який може знищити будь-яку людину одним поглядом. Зеленський не боїться. Я думаю, якщо б він боявся, то навіть у президенти не пішов", - пояснює експерт.

На думку Яковини, ця сміливість допомагає йому в перемовинах з Путіним. Адже Путін, насправді, теж людина з підворіття, з робітничого кварталу, але не Кривого Рогу, а Калінінграда.

"Як на мене, Зеленський обрав правильну тональність розмов з Путіним: він не відступає, не намагається вдавати з себе інтелігентну людину. Найголовніше – не відступає", - додав аналітик.

За його словами, наступна зустріч, яка відбудеться у квітні, буде успішною для України, оскільки наразі для Путіна надзвичайно важливо провести вибори на Донбасі.

"Коли Путін дивиться на результати виборів на українській території Донбасу, то бачить, що там перемогли колишні "регіонали". У Путіна спрацьовує така логіка: "Якщо навіть на підконтрольній Україні території Донбасу перемагають люди, які лояльні до мене, то за умови чесних виборів вони точно переможуть". Тому Путін може погодитися на все, аби провести ті вибори", - наголосив політичний експерт.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше колишна заступниця міністра МЗС України з питань єврінтеграції  Олена Зеркаль здивувала доволі оптимістичним прогнозом.  Вона наголосила, що Україна має всі шанси перемогти Росію на міжнародних майданчиках. На її думку, у цьому сенсі 2020 рік буде показовим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?