Можливий провал: Меркель виступила з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Можливий провал: Меркель виступила з гучною заявою

Можливий провал: Меркель виступила з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель заявила, що переговори щодо угоди про вихід Британії з ЄС можуть закінчитися цілковитим провалом. З неочікуваним коментарем щодо Brexit політикиня виступила на фінансовій конференції у Франкфурті, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

За словами канцлерки, найбільш вірогідним сценарієм майбутніх відносин з Об’єднаним Королівством стане "дуже інтенсивна торгова угода".

"Ми не хочемо, щоб переговори перервалися… Але ми також не можемо виключати цього, тому що у нас досі немає результату", - сказала вона.

Окрім того, Ангела Меркель пообіцяла використати "усі зусилля та креативність" для того, щоб угоду таки вдалось укласти.

"Ми повинні восени закрити питання виходу Британії і максимально чітко викласти, як будуть виглядати майбутні відносини", - підкреслила канцлерка ФРН.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Великій Британії зростає загальне незадоволення планом прем’єр-міністерки Терези Мей щодо виходу країни з Євросоюзу. Відомо, що уже 20 депутатів із Консервативної партії приєдналися до громадської кампанії Stand Up 4 Brexit, яка виступає проти даного плану. За оцінками експертів вплив Stand Up 4 Brexit досяг рівня, за допомогою якого вони можуть спробувати позбавити Терезу Мей прем’єрського крісла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?