Можливості Бундесверу для поставок зброї Україні майже вичерпані — Німеччина
Категорія
Світ
Дата публікації

Можливості Бундесверу для поставок зброї Україні майже вичерпані — Німеччина

Можливості Бундесверу для поставок зброї Україні майже вичерпані — Німеччина
Джерело:  online.ua

За словами очільниці Міністерства оборони Німеччини Крістін Ламбрехт, у найближчому майбутньому поставки зброї в Україну зі складів Бундесверу стануть неможливими.

Джерело:  Welt

ФРН заявила про вичерпання можливостей для поставок зброї Україні

Я повинна визнати як міністр оборони, що ми досягаємо межі того, що ми можемо передати від Бундесверу, — виступила із заявою німецька міністерка.

Крістін Ламбрехт звертає увагу на те, що Бундесвер повинен мати можливість гарантувати національну оборону та захист НАТО і як міністр оборони вона забезпечить, щоб так було й надалі.

Як стверджує чиновниця, вона має надію, що найближчим часом може відбутися обмін з Грецією на підтримку України.

Не можна також не згадати про те, що Бундесвер нещодавно передав Збройним силам України декілька самохідних гаубиць і реактивних систем залпового вогню.

Нагадаємо, що ділька днів тому очільниця Комітету з питань оборони Бундестагу Марі-Агнес Штрак-Ціммерманн закликала продовжувати постачати Україні зброю зі складів Бундесверу. Зокрема, вона назвала бронетранспортери Marder, яким Бундесвер згодом міг би отримати заміну від промисловості.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?