Можна порівнювати тільки з Лобановським: Суркіс висловився про Луческу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Можна порівнювати тільки з Лобановським: Суркіс висловився про Луческу

Можна порівнювати тільки з Лобановським: Суркіс висловився про Луческу
Джерело:  online.ua

Президент київського клубу "Динамо" Ігор Суркіс відзначив працю головного тренера Мірча Луческу. Він буквально порівняв румунського фахівця з його попередником Валерієм Лобановським — найвидатнішим в історії команди. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ефір програми "Бомбардир".

За словами президента, цього сезону вперше за останні чотири року спробувало сили в Лізі чемпіонів. Це здобуття безпосередньо Луческу.

Суркіс наголосив, що румунський тренер не збирається у відставку взимку, він назвав такі відомості чутками. Чутки такі можуть з'являтися нібито не випадково.

"Це спеціально розгойдують. Я на це не реагую. Луческу працює, він хоче працювати, це найголовніше. Він працює по 24 години на добу. Він тренер, який з тими ж футболістами, домігся великого прогресу", - пояснив Суркіс.

Він згадав перемогу команди під тренерством Луческу в Суперкубці України, де вона зустрілася з "Шахтарем".

"Коли ти хочеш призначити головного тренера, розглядаєш безліч кандидатур. Завжди була ідея щодо Містера, але було незрозуміло, чи захоче він. Він досвідчений тренер з величезним стажем роботи, професіонал до мозку кісток. Його можна порівнювати тільки з Лобановським по тому, як він працює", - вважає Суркіс.

Він додав, 24 години на добу говорити про футбол і тренувати здатний лише справжній професіонал.

Як повідомляв ONLINE.UA, "Динамо" ввечері у вівторок, 8 грудня, зустрівся на полі з угорським "Ференцварошем". Команди боролися за право на місце в Лізі Європи, оскільки шансів на вихід з групи в Ліги чемпіонів вони вже не мають. Кияни обіграли угорців і вийшли у плей-офф.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?