Можуть бути хитрощі: глава Міноборони Британії Воллес озвучив попередження щодо відступу росіян з Херсона
Категорія
Політика
Дата публікації

Можуть бути хитрощі: глава Міноборони Британії Воллес озвучив попередження щодо відступу росіян з Херсона

Можуть бути хитрощі: глава Міноборони Британії Воллес озвучив попередження щодо відступу росіян з Херсона
Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства оборони Великої Британії Бен Воллес озвучив попередження, що до заяв команди російського диктатора Володимира Путіна про відступ із правого берега Дніпра на Херсонщині потрібно ставитися обережно, тому що можуть бути пастки та хитрощі зі сторони окупантів.

Джерело:  Sky News

Воллес озвучив попередження щодо відступу росіян з Херсона

Той факт, що вони (росіяни) оголосили про намір залишити єдиний обласний центр, який їм вдалося захопити, має бути досить значним психологічним ударом. Звичайно, це ж Росія, тому ми ще не бачили, щоб вони масово виходили... Ми повіримо в це (відступ), коли побачимо це, і я думаю, що ми всі, як і президент (України Володимир) Зеленський, повинні остерігатися, що росіяни можуть піти на хитрощі та щось подібне, - заявив Бен Воллес під час зустрічі міністрів оборони країн-учасниць Об’єднаних експедиційних сил у четвер.

Очільник Міністерства оборони Британії звертає увагу на те, що якщо армія РФ справді втече з Херсона, то тоді виникне логічне питання: "Для чого це все було?"

Заради чого були десятки тисяч смертей, коли жодної зі своїх головних цілей вони не змогли втримати або захопити з лютого? – поцікавився британський міністр.

Як уже згадувалося раніше, вдень 9 листопада очільник Міністерства оборони РФ Сергій Шойгу офіційно повідомив, що Росія вирішила відступити з правого берега Дніпра.

За словами генсека НАТО Єнса Столтенберга, відхід російських військ з правобережної Херсонщини стане ще однією перемогою України у війні проти РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?