Можуть поїхати: Зеленський шокував заявою про прихильників РФ в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Можуть поїхати: Зеленський шокував заявою про прихильників РФ в Україні

Можуть поїхати: Зеленський шокував заявою про прихильників РФ в Україні
Джерело:  ТСН

Український президент Володимир Зеленський вважає, що в ОРДЛО живуть три категорії громадян. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

На його думку, там живуть українці, які орієнтовані на свою державу, "заблукалі" люди, а також ті, хто відкрито вважає РФ ближчою. Він вважає неправильну оцінку, яка демонструє більшість проросійських настроїв у регіоні.

"Це неправильно. Я вірю і знаю, що є люди, які за Україну. Також є заблукалі. І нарешті, є ті, хто за Росію. Хто за Росію, може поїхати, Росія зараз роздає нелегальні російські паспорти", - відзначив Зеленський.

Президент наголосив, що у кожного є право обирати місце для себе у світі, але російське громадянство в Україні - це "неправильно і несправедливо".

"Що стосується заблукалих, якщо хтось має український паспорт, а потім додатково приймає російський паспорт і отримує соціальну підтримку тут і там, він збився з правильного шляху. У мене немає морального права говорити: "Тьху", - додав президент.

Він вважає, таких громадян потрібно "повертати", боротися за них. Припинити боротьбу можна лише стосовно людей, які остаточно зробили свій вибір на користь РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський в і нтерв'ю іноземним медіа пояснив, що не відновить повномасштабну війну на Донбасі, навіть якщо результати переговорів "нормандської четвірки" будуть невтішними. Він вважає, що в Україні є багато людей, які підтримують військову боротьбу за ОРДЛО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?