Мультфільм "Мавка" за перший вікенд побив рекорд українського прокату
Категорія
Культура
Дата публікації

Мультфільм "Мавка" за перший вікенд побив рекорд українського прокату

Мультфільм "Мавка" за перший вікенд побив рекорд українського прокату
Джерело:  online.ua

Анімаційний фільм "Мавка. Лісова пісня" встановив за перший вікенд прокату абсолютний рекорд касових зборів серед українських кінорелізів. Мультфільм подивилося 189 048 глядачів, а касові збори сягнули 24, 9 млн гривень.

Джерело: Film.ua Group

Мультфільм "Мавка" зібрав майже 25 мільйонів гривень

"Мавка" побила рекорд касових зборів серед вітчизняних релізів за результатами першого вікенду.

За 4 перші дні прокату мультфільм за твором Лесі Українки зібрав майже 25 мільйонів гривень.

Ми не можемо стримати емоцій, бо за перший прокатний вікенд мультфільм "MAVKA. Лісова пісня" переглянули 189 048 глядачів, а касові збори склали 24 903 241 грн, — йдеться у повідомленні.

По всій Україні на стрічку продали понад 189 000 квитків.

Попередній рекорд прокату за перший вікенд серед національних фільмів належав картині "Я, Ті, Він, Вона", який зняла студія "Квартал 95".

Стрічка зібрала 23 мільйонів гривень за перші 6 днів показу, що було абсолютним рекордом серед українських фільмів часів незалежності.

"Мавку" дивитимуться за кордоном

Розважальна компанія Shout! Factory придбала права на показ українського мультфільму "Мавка. Лісова пісня" у США та Канаді.

Після української прем’єри стартує прокат мультфільму у Франції, далі прем’єра відбудеться в усій Європі. Також "Мавка. Лісова пісня" вийде в прокат у країнах Близького Сходу та Північної Африки.

Загалом насолодитися мультфільмом зможуть у 20 країнах — зокрема це Італія, Іспанія, Португалія, Польща, Румунія, Хорватія, Естонія, Латвія, Литва та інші країни.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?