Вийшла 3 серія мультфільму про пса Патрона — де подивитися
Категорія
Культура
Дата публікації

Вийшла 3 серія мультфільму про пса Патрона — де подивитися

Вийшла 3 серія мультфільму про пса Патрона — де подивитися
Джерело:  online.ua

Набирає популярності мультфільм про знаменитого пса-сапера Патрона, який став улюбленцем не тільки дітей, а й дорослих. На Youtube вже можна подивитися третю серію.

Джерело: Патрон Собака у Youtube

Мультфільм про Патрона

3 серія "Зненацький сон", яка вийшла 1 березня переказує "реальну історію з життя Патрона" – автори мультфільма показують, що снилося собаці, коли він заснув на пресконференції.

Ви коли-небудь були на визначній події, але бац, заснули? Це реальна історія з життя Мецената. Світ облетіло його фото та відео, як він засинає на прес-конференції. Але про що тоді мріяв Меценат? Це був звичайний сон? Спойлер: ні. Це був раптовий, але зовсім не звичайний сон. Про що йшлося – дивіться у 3 серії, – описують автори

У першій серії Патрон запобігає диверсії біля зруйнованого мосту. У другій — з напарниками-агентами, козою-іноземкою Паляницею та потішними українськими голубами, перешкоджає Бубухам зруйнувати лікарню.

Прем’єра мультфільму про відомого українського пса на кличку Патрон відбулася 7 січня цього року. Мультсеріал виходить українською озвучкою та містить англійські та польські субтитри.

Як відомо, проєкт реалізується за підтримки USAID та у партнерстві з ЮНІСЕФ. А також у співпраці з ГУ ДСНС України у Чернігівській області.

Головний герой — звісно, пес Патрон з ДСНС, помічник чернігівських саперів.

Кращий друг Патрона — кіт Том, якому по сюжету Патрон розповідає про свої пригоди.

У ролі головного злодія — “Бубух”, який весь час прагне щось підірвати, та завдяки Патрону та його друзям у нього нічого не виходить.

За тривалістю серії недовгі – до 5 хвилин.

Мультфільм ще й повчальний: пес Патрон щоразу нагадує глядачам, як правильно поводитися з вибухонебезпечними предметами.

Повідомляється, що музику для мультфільму написав український виконавець Pianoboy, а ролі озвучили Влад Шевченко, Даша Астаф’єва, Тарас Стадницький, Надя Дорофєєва, Позитив та інші.

Довідка про пса Патрона

Пес Патрон – український собака-винюхувач вибухівки, породи джек-рассел-тер'єр. З початку війни Патрон є талісманом Служби України з надзвичайних ситуацій, який здобув велику популярність за часів повномасштабної війни.

Його власником є Михайло Ільєв – начальник частини піротехнічних робіт ГУ ДСНС у Чернігівській області.

За даними ДСНС, до 19 березня 2022 року Патрон допоміг виявити понад 90 вибухових пристроїв, встановлених російськими військами.

Зображення пса Патрона зараз прикрашає обгортки цукерок, його розміщають на подушках та створюють м'які іграшки.

Патрон активно веде соцмережі, пише дописи та поширює фотографії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?