Музика для надії: легендарний Андреа Бочеллі проведе онлайн-концерт з головного собору Мілана
Категорія
Культура
Дата публікації

Музика для надії: легендарний Андреа Бочеллі проведе онлайн-концерт з головного собору Мілана

Музика для надії: легендарний Андреа Бочеллі проведе онлайн-концерт з головного собору Мілана
Джерело:  online.ua

У зв'язку з пандемією коронавіруса, яка охопила майже весь світ, віруючі у день католицького Великодня 2020 не можуть відвідати богослужіння. Але їм приготував приємний сюрприз легенда італійської опери Андреа Бочеллі - він проведе онлайн-концерт з головного собору Мілана, в якому не буде глядачів. Подивитися виступ Андреа Бочеллі можна буде на YouTube-каналі тенора. Екслюзивна трансляція почнеться о 19:00 за італійським часом (20:00 за київським), повідомляє ONLINE.UA.

Онлайн-концерт отримав назву "Бочеллі: Музика надії". Акомпанувати співаку буде тільки один органіст Емануеле Віанелло, який служить при кафедральному соборі. Очікується, що тенор виконає для глядачів легендарні твори - Ave Maria Шуберта і Sancta Maria Масканьї.

"Я вірю в силу спільної молитви. Я вірю в християнську Пасху. Завдяки музиці, яка транслюється в прямому ефірі і об'єднує мільйони складених рук по всьому світу, ми обіймемо пульсуюче серце цієї пораненої землі", - анонсував свій виступ Бочеллі.

Тенор підкреслив, це буде "не просто концерт, а молитва", тому духовне участь в ньому буде "набагато важливішою, ніж фізична присутність в залі". Його концерт транслюватимуть наживо на весь світ, щоб неймовірний голос Бочеллі став для всіх обіймами, які зможуть зігріти серце Мілана, Італії і всього світу.

Андреа Бочеллі - італійський співак, виконавець класичної і популярної музики. Його також вважають популяризатором оперної музики. Він успішно дебютував в 1994 році на музичному фестивалі в Сан-Ремо. У цьому ж році, напередодні Різдва, Андреа Бочеллі був удостоєний честі виступити перед Папою Римським. У 1995 році Андреа дав концерти у багатьох країнах Європи, в столицях і великих містах. Його голос звучав в Німеччині, Нідерландах, Іспанії, Франції та Бельгії. Концерти цього періоду відвідало близько півмільйона людей.

Оскільки Андреа Бочеллі співак не тільки оперний, але і естрадний, він записав альбом "Bocelli", який відразу після виходу зайняв перші рядки в чартах Німеччини, Бельгії, Італії та Франції. У різних країнах цей альбом багаторазово ставав платиновим. Третій за рахунком альбом "Romanza" так само, як і попередні два, справили фурор, і тоді Андреа Бочеллі здобув усесвітню популярність.

Як повідомляв ONLINE.UA, в 2017 році Андреа Бочеллі дав концерт в Києві. Тоді він співав під акомпанемент Національного хору імені Верьовки та Національного симфонічного оркестру, а також виконав пісню разом з українською співачкою Златою Огневич.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?