Музиканти Queen покарали Трампа за жорсткі порушення
Категорія
Світ
Дата публікації

Музиканти Queen покарали Трампа за жорсткі порушення

Музиканти Queen покарали Трампа за жорсткі порушення
Джерело:  online.ua

Представники рок-гурту Queen офіційно заборонили команді президента США Дональда Трампа використовувати пісню We Will Rock You. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BuzzFeed.

Представництво американського лідера оприлюднило політичний агітаційний ролик, у якому грав згаданий хіт, 9 жовтня. Ці відомості дійшли до гурту. Публікація призвела до заборони подібного використання пісень.

На момент видалення відео з Twitter його переглянули близько 1,7 мільйона користувачів.

Цей інцидент став не першим для адміністрації чинного президента Сполучених Штатів. Нещодавно його пресслужба використала для відеоролика пісню Photograph, авторами якої є гурт Nickelback. Представники музикантів також звернулися до порушників із вимогою видалити контент.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Дональд Трамп виступив з гучними погрозами на адресу Туреччини. Президент США стверджує, що Вашингтон запровадить потужні санкції проти Анкари, якщо та почне військову операцію на території Сирії. Об'єктом військового втручання турецької влади стали озброєні курдські формування у північному регіоні САР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?