МВФ зробив чудову для України заяву
Категорія
Економіка
Дата публікації

МВФ зробив чудову для України заяву

МВФ зробив чудову для України заяву
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Місія МВФ знову відвідає Україну протягом наступних кількох тижнів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За словами Пола Томсена - директора Європейського департаменту організації, головним питанням делегації стане нова програма розширеного фінансування EFF.

"Ми маємо намір послати місію за кілька тижнів, щоб продовжити обговорення деталей деяких із цих реформ, про які я згадував", - відзначив посадовець.

Томсен наголосив на земельній та антикорупційних реформах, а також ліквідації монополізму в економіці.

Представник МВФ додав, що в питанні з ПриватБанком українському уряду перш за все треба спрямувати зусилля на збереженні коштів податківців.

Він також не відповів на питання щодо суми майбутньої програми, запевнивши - ще зарано про це говорити.

Нагадаємо, місія МВФ вже працювала в Україні у вересні. Вона завершила свою роботу через кілька тижнів після прибуття до Києва.

Як повідомляв ONLINE.UA, український прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив про велику кількість маніпуляцій у питанні про нову програму фінансування між Києвом та фондом. Він зауважив, що сторони ведуть контакти з відповідного приводу і спростував чутки про заморозку процесу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?