МВС дало офіційну пораду для євробляхерів
Категорія
Україна
Дата публікації

МВС дало офіційну пораду для євробляхерів

МВС дало офіційну пораду для євробляхерів
Джерело:  24 канал

Власники автомобілів з іноземною реєстрацією мають краще дочекатися затвердження "пільгового періоду" щодо штрафів перед тим, як користуватися транспортом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За словами радника глави МВС Володимира Мартиненка, "євробляхерам" краще тимчасово залишити машини у гаражах.

"З точки зору державних органів так говорити не можна, тому що це заклик до невиконання закону. З іншого боку, коли ми говоримо про кроки назустріч між державою і власниками цих автомобілів, тоді один з варіантів виходу з ситуації – не створювати прецеденти", - пояснює посадовець.

Він додав, що влада не має фізичної можливості покарати водія, коли той не виїжджає на нерозмитненому автомобілі. Проте митна служба де-факто має штрафувати за саму наявність такого транспорту, коли поліція запроваджує санкції за безпосереднє керування.

Як повідомляв ONLINE.UA, представництво Державної фіскальної служби нагадало про зміни у системі штрафів за нерозмитнені автомобілі. Ігнорування правил до 30 діб коштує власникам транспорту 85 тисяч гривень, а понад вказаного строку - 170 тисяч.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?