МВС пригрозило мешканцям Полтавщини, які мітингують проти українців з Китаю
Категорія
Україна
Дата публікації

МВС пригрозило мешканцям Полтавщини, які мітингують проти українців з Китаю

МВС пригрозило мешканцям Полтавщини, які мітингують проти українців з Китаю
Джерело:  online.ua

Правоохоронні органи виступили з жорстким попередженням щодо можливих порушень під час протестної акції у насленому пункті Нові Санжари, де мешканці невдоволені через розмішення евакуйованих з Китаю українців у місцевому санаторії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу МВС.

За словами директору Департаменту комунікації Артема Шевченка, правоохоронці будуть реагувати на усі інциденти за законом.

"На будь-які правопорушення правоохоронні органи діятимуть у суворій відповідності до Закону України, як вони діяли й до сьогоднішнього дня. Наразі проводиться велика профілактична робота з громадянами. Закликаємо їх не порушувати громадську безпеку та не перешкоджати урядовим рішенням, які прийняті та виконуються у суворій відповідності до букви Закону", - підкреслив він.

Це стосується також серйозних правопорушень, аж до кримінальної відповідальності. Поліція буде реагувати згідно до норм Кримінального кодексу.

Нагадаємо, у четвер, 20 лютого, у Нових Санжарах зранку почалася акція проти розміщення у місцевому санаторії МВС українців та іноземців, яких евакуювали з провінції Хубей у Китаї.

Як повідомляв ONLINE.UA, група місцевих депутатів звернулася до президента Володимира Зеленського із поясненям про неможливістьь розміщення евакуйованих у згаданому медцентрі. Вони стверджують, що будівля не пристосована до карантинних умов, в яких перебуватимуть громадяни, які прибули на батьківщину 20 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?