МВС залучило ветеранів АТО до патрулювання вулиць Київщини: з'явились фото
Категорія
Події
Дата публікації

МВС залучило ветеранів АТО до патрулювання вулиць Київщини: з'явились фото

МВС залучило ветеранів АТО до патрулювання вулиць Київщини: з'явились фото
Джерело:  1 news

У містечку Буча, що під Києвом, вулиці будуть патрулюватись спеціальними нарядами, які сформовано із ветеранів АТО на Донбасі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 1News.

Читайте також: "Кіборг" Жора Турчак: на псевдоветеранів держава виділяє щонайменше 2 мільярди на рік

Проект стартував під патронатом Міністерства внутрішніх справ. За безпекою у місті будуть слідкувати як піші патрулі, так і охоронці на позашляховиках, що їх було закуплено конкретно під цей проект коштами волонтерів.

Повідомляється, що у Бучі запровадили 4 пости охорони в найбільш людних місцях, всього їх буде 5. Також на балансі у бучанських учасників проекту «Безпека життя» буде 3 автомобілі.

Радник міністра внутрішніх справ Ілля Ківа, який був присутній на презентації проекту, додав, що згодом проект повинен охопити всі міста України.

"Для мене це основний проект, який я виношував протягов двох років. Тому що я вважаю, що сьогодні є дві основні проблеми. Перше: потрібно дати відчуття захисту нашим громадянам. І друга проблема – це працевлаштування тих, хто захищав нашу країну на Сході, ветеранів АТО. Адже їх вже зараз близько 140 тисяч. Ми повинні дати можливість їм повернутись до нас у суспільство", — зазначив Ківа.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній боєць АТО Жора Турчак розповів, що в Україні існує проблема з фейковими ветеранами АТО, які отримали посвідчення учасника бойових дій, побувавши лише тиждень на фронті, а зараз "рішають" питання по адміністраціях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?