МЗС РФ завело аккаунт в TikTok. Перше відео присвятили Навальному
Категорія
Світ
Дата публікації

МЗС РФ завело аккаунт в TikTok. Перше відео присвятили Навальному

МЗС РФ завело аккаунт в TikTok. Перше відео присвятили Навальному
Джерело:  online.ua

Ще кілька днів тому російська влада звинувачувала керівництво TikTok в порушенні законів Росії і у внутрішньому втручанні в справи РФ, а вже 6 лютого МЗС РФ вирішив завести в соцмережі офіційний акаунт. Справжність акаунта вже підтвердила скандально відома спікерка російського зовнішньополітичного відомства Марія Захарова. Також про це повідомляється на офіційній сторінці МЗС РФ в Facebook. Перші два відео команда міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова присвятила опозиціонеру Олексію Навальному. У них відомство "викрило" нібито необгрунтовану критику політика щодо російської вакцини "Супутник V", передає ONLINE.UA.

"МЗС Росії тепер в TikTok! Йдемо в ногу з часом!" - йдеться в повідомленні російського відомства в Facebook.

За кілька годин після реєстрації аккаунта МЗС РФ в TikTok на нього підписалися майже 2 тисячі користувачів соцмережі. Вони масово коментують відео, в яких головний дипломат Росії спочатку показав, як Навальний критикує російську вакцину від коронавіруса, а потім її хвалить глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель. Росіяни в шоці від чергового рішення МЗС РФ, який тепер вирішив запустити свою пропаганду в TikTok.

"Лавров тіктокер! Феєрично !; Нікому нецікавий блогер змусив ціле міністерство завести аккаунт у ворожій соцмережі; Вже Лавров рекламує Навального. Схоже на змову !; МЗС в Тік Току почав з наїздів на Навального і отримав заслужену порцію хейту від користувачів. Так тримати! ; Коли Лавров і Захарова перестануть ганьбити Росію у всьому світі ?; Краще б танці Захарової виклали ", - коментують росіяни нове рішення МЗС РФ.

Нагадаємо, багато країн світу вважають небезпечною російську вакцину від коронавіруса, так як вона не довела свою ефективність на клінічному рівні. Наприклад, Бразилія, куди Росія планувала поставити 150 млн доз вакцини проти коронавируса Супутник V, не схвалила російський препарат, оскільки він не відповідає мінімальним критеріям про безпеку і довгострокової ефективності. Але у Путіна заявляють, що ефективність вакцини "Супутник V" перевищує 91% при "мінімальних побічних ефектах".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Держдепі США викрили чергову брехню Путіна про вакцину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?