МЗС терміново звернулося до українців і попередило про небезпеку
Категорія
Світ
Дата публікації

МЗС терміново звернулося до українців і попередило про небезпеку

МЗС терміново звернулося до українців і попередило про небезпеку
Джерело:  online.ua

Міністерство закордонних справ попередило українських громадян через небезпечну ситуацію у Греції. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-представництво Департаменту консульської служби.

За інформацією дипломатичного відомства, в окремих регіонах країни через спеку розпочалися пожежі та діє державне попередження з цього питання. Українцям рекомендують слідкувати за оточенням, знаходитися здебільшого біля води та відстежувати офіційні повідомлення від уряду або рятувальників.

Наразі відомо, що в Аттіці, Центральній Греції, Корінфії, Арголіді, Аркадії, Східній Лаконії влада запровадила п'ятий рівень пожежної загрози.

"Стан протипожежної готовності, що відповідає четвертій категорії небезпеки, оголошено в інших районах півострова Пелопонес, островах Егейського моря, Західній Греції, Іонічних островах", - додає МЗС.

Також повідомляється про аналогічну небезпеку на території Канарських островів. Перш за все йдеться про острів Гран-Канарія.

Як повідомив ONLINE.UA, фахівці перевірили морську воду на території популярних пляжів Одеської області та проінформували, що знайшли багато невідповідностей до чинних норм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?