На популярних пляжах Одеси виявили небезпеку: відомі подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

На популярних пляжах Одеси виявили небезпеку: відомі подробиці

На популярних пляжах Одеси виявили небезпеку: відомі подробиці
Джерело:  online.ua

Експерти перевірили морську воду на пляжах Одеської області та знайшли невідповідності її нормам. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на обласний лабораторний центр МОЗ.

Загалом дослідники взяли 92 проби для перевірки санітарно-мікробіологічних показників та 4 проби на санітарно-химічні показники з води в Одесі, Білгород-Дністровському, а також Дністровському, Лиманському, Овідіопольському, Татарбунарському районах регіону.

"Не відповідають гігієнічним вимогам за санітарно-мікробіологічними показниками проби морської води, відібрані 6 серпня на пляжах 10, 13, 16 станцій В. Фонтану, "Аркадія" і "Відрада", - повідомили фахівці.

Наразі невідомо про можливі відхилення від норм на інших пляжах Одещини. Крім того, були проаналізовані 119 проб питної води на території Одеської області.

Як повідомив ONLINE.UA, соціальні мережі висміяли кримські пляжі, де немає відпочиваючих, не дивлячись на розпал сезону. Оприлюднені фото демонструють порожнє узбережжя у різних локаціях анексованого півострова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?