«Сезон, але це не точно», – в інтернеті висміяли порожні пляжі анексованого Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

«Сезон, але це не точно», – в інтернеті висміяли порожні пляжі анексованого Криму

«Сезон, але це не точно», – в інтернеті висміяли порожні пляжі анексованого Криму
Джерело:  online.ua

Незважаючи на розпал літа, в анексованому Росією Криму туристів майже не видно – у Твіттері з’являється все більше фотографій порожніх пляжів. Приблизно така сама ситуація з культурним життям – колись дуже популярний фестиваль «Казантип» після анексії відразу припинив існування. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на кримську блогерку Roksolana Today & Крим.

На фотографіях, опублікованих на її сторінці, видно, популярні колись кримські пляжі майже порожні.

«Напевно, сезон. Але це не точно», – підписане одне з фото.

Щоб уникнути звинувачень у однобокості, блогерка розмістила фото з кількох різних місцевостей: з Судака, Гурзуфа та Алупки. Всі вони схожі одним – майже повною відсутністю відпочиваючих.

На деяких фото туристи все ж таки є, але якщо порівнювати з часами до 2014 році, різниця дуже сильно помітна. Незважаючи на те, що окупаційна влада Криму традиційно звітує про мільйони туристів, місцеві жителі оцінюють зменшення потому відпочиваючих щонайменше у три рази.

Причиною цього стало не тільки закриття кордону з Херсонською областю, але й значне підвищення цін на продукти харчування та відпочинок загалом. Росіяни замість кримських санаторіїв обирають Туреччину та Єгипет, де якість відпочинку вища за кримську при майже однаковій вартості.

Нагадаємо, що кілька днів тому у Зеленського розповіли, чи буде відновлена подача води в Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?