МЗС вимагає у спікера парламенту Угорщини довідку про його психічне здоров'я
Категорія
Україна
Дата публікації

МЗС вимагає у спікера парламенту Угорщини довідку про його психічне здоров'я

МЗС вимагає у спікера парламенту Угорщини довідку про його психічне здоров'я
Джерело:  online.ua

Команда Міністерства закордонних справ України хоче отримати довідку про стан психічного здоров’я спікера парламенту Угорщини Ласла Кевера після скандальної заяви останнього щодо глави держави Володимира Зеленського. Про це повідомив речника МЗС Олег Ніколенко.

Джерело: "ЄП"

МЗС відреагувало на скандальну заяву з Угорщини щодо Зеленського

Українські дипломати звертають увагу на те, що подальша оцінка слів Кевера напряму залежить від висновку, зафіксованому в довідці.

А якщо брати ширше, то, на превеликий жаль, угорські політики наполегливо продовжують поливати брудом Україну та відбілювати злочини Росії. Така позиція не дивує, адже історично Угорщина вже не раз орієнтувалася на сторону зла, - наголосив Олег Ніколенко.

Як уже згадувалося раніше, на міжнародній арені спалахнув новий гучний скандал після того, як спікер парламенту Угорщини Ласло Кевер почав цинічно брехати про "психічні проблеми" українського лідера Володимира Зеленського через те, що він рішуче, іноді жорстко просить партнерів про підтримку.

В Офісі президента відреагували на образи Кевера приказками і згадали про Корюківську трагедію. Андрій Сибіг зазначив, що хотів би почути оцінку Ласло Кевера про те, як угорські фашисти спалили живцем тисячі людей в чернігівському селі Корюківка.

Фото - скриншот

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?