На Банковій повідомили про виконання Зеленським ще однієї обіцянки
Категорія
Україна
Дата публікації

На Банковій повідомили про виконання Зеленським ще однієї обіцянки

На Банковій повідомили про виконання Зеленським ще однієї обіцянки
Джерело:  online.ua

Всі 40 сімей, які постраждали в результаті вибуху на київських Позянках, і яким український глава Володимир Зеленський пообіцяв нові квартири, отримають обіцяне житло. Поки, правда, тільки 24 сім'ї отримали право власності на квартири, але решта 16 сімей вже подала всі необхідні документи на оформлення. Про це повідомила народна депутатка Леся Забуранна, яка підкреслила, всі сім'ї вже бачили свої нові квартири і залишилися задоволені. Народна обраниця констатувала, що Зеленський виконав свою чергову обіцянку і постраждалі при вибухі кияни нарешті отримають бажане житло. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ОПУ.

"Приємно констатувати, що напередодні новорічних свят Президент Володимир Зеленський раз виконав свою обіцянку, продемонстрував гуманність і відповідальність, і всі 40 родин нарешті отримують бажане житло. На сьогодні 24 постраждалих сім'ї вже мають право власності на квартири. Ще 16 сімей подали всі необхідні документи на оформлення права власності. Йдеться про приміщення в двох ЖК - «Кришталеві джерела» і «Лісова казка»", - заявила нардепка.

Однак, за її словами, тепер виникає питання ремонту та облаштування квартир, які кияни одержали . Забуранна висловила надію, що КМДА також виконає свої обіцянки і надасть необхідну матеріальну допомогу для постраждалих сімей, щоб вони могли зробити ремонти в своїх нових квартирах.

За словами нардепки, нові квартири, які видали киянам замість зруйнованих під час вибуху, мінімум на 10% більше за площею, ніж ті, які були в будинку на Позняках. Перші 12 сертифікатів на них Зеленський видав ще наприкінці червня. Як відомо, квартири підбирали за принципом метражу, який люди втратили, і кількістю кімнат. Площа квартир - від 60 кв. м до 80 кв. м.

Нагадаємо, потужний вибух в житловому дев'ятиповерховому будинку на вулиці Соломії Крушельницької у Києві стався 21 червня. В результаті вибуху обвалилися кілька поверхів багатоповерхівки. Причиною став вибух газоповітряної суміші, через який було пошкоджено 40 квартир одного під'їзду, зруйновано 16 квартир з 4-го по 9-й поверх.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський назвав 2020 рік одним з найскладніших в житті українців. Обіцяє, що 2021-й буде легше.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?