Зеленський назвав 2020 рік одним із найскладніших у житті українців. Обіцяє, що 2021-й буде легше
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський назвав 2020 рік одним із найскладніших у житті українців. Обіцяє, що 2021-й буде легше

Зеленський назвав 2020 рік одним із найскладніших у житті українців. Обіцяє, що 2021-й буде легше
Джерело:  online.ua

Український глава Володимир Зеленський вважає, що високосний 2020 рік став одним з найважчих у житті українців. Він нагадав, які виклики стояли перед владою і суспільством з перших днів січня і спрогнозував, що в 2021 році все зміниться, а життя українців, хоч і не набагато, але стане легшим. Свій прогноз на 2021 рік Зеленський озвучив в інтерв'ю виданню Фокус, передає ONLINE.UA.

"Вважаю, що це один з найскладніших років для кожного українця. Викликів багато", - охарактеризував Зеленський 2020 рік, який почався з авіакатастрофи МАУ в Ірані, слідом за яким почалася пандемія коронавіруса.

Що стосується 2021 року, то президент сподівається, що для українців він стане легшим. При цьому ніякого полегшення для себе в своєї роботи Зеленський не чекає.

"Для мене він буде таким же, як 2020-й, можливо, навіть важче. Все залежить, скільки буде викликів. Для людей, вважаю, буде легше. Йде символічний рік - рік 30-річчя нашої незалежності, це підйом духу, є чим пишатися . Вважаю, що ми зробимо велике свято, у нас багато ідей. Думаю, що приїде багато іноземних лідерів, які поважають Україну. Ми навчилися боротися з коронавірусом. Тому, думаю, людям буде легше. Прикро, що люди вже не так бояться і іноді не вдягають маски. З іншого боку, добре, що вони не бояться і психологічно їм легче. Економічно також буде легше. Очікується підйом в економіці, невеликий, але буде", - озвучив свої очікування від 2021 року Зеленський.

Важливо відзначити, що експерти в сфері охорони здоров'я і авторитетні вчені не вважають, що 2021 рік стане легше в плані боротьби з коронавірусом. Вони попереджають, що розслаблятися поки рано. Більш того, вони навіть прогнозують, що в наступному році ситуація з коронавірусом може істотно погіршиться.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський розраховує в 2021 році провести перезавантаження КСУ. Він вважає, що вона повинна початися з відставки глави КСУ Олександра Тупицького і суддів, якими уплавляют гравці з бізнесу і політики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?