На борту літака Київ - Бангкок сталась надзвичайна подія
Категорія
Події
Дата публікації

На борту літака Київ - Бангкок сталась надзвичайна подія

На борту літака Київ - Бангкок сталась надзвичайна подія
Джерело:  Avianews

Літак Boeing 767 «Міжнародних авіаліній України», який слідував за маршрутом Київ - Бангкок, був змушений повернутися назад у Бориспіль через 20 хвилин після зльоту. Причиною цього стала різка зміна параметрів роботи одного з двигунів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Avianews.

За попередніми даними, причиною проблеми стало потрапляння птаха в двигун.

«Проаналізувавши ситуацію, екіпаж на підставі регламентує документації прийняв рішення відключити двигун і повернутися в аеропорт вильоту, повідомивши диспетчерів про позапланову посадку», – розповіли в прес-службі МАУ.

Як зазначили в МАУ, лайнер здійснив успішну посадку всього через 20 хвилин після зльоту. Оскільки літак мав велику посадкову масу, відбулося підвищення температури гальмівних пристроїв, в зв’язку з чим спостерігалося їх незначне задимлення. Під час інциденту ніхто з пасажирів чи членів екіпажу не постраждав.

«Міжнародні авіалінії України» є найбільшою вітчизняною компанією на ринку пасажирських авіаперевезень. Її флот становить 42 літаки, у тому числі 6 далекомагістральних. Лайнери МАУ літають у 75 пунктів призначення за кордоном на всередині країни.

Нагадаємо, що нещодавно в аеропорту «Жуляни» сталась надзвичайна пригода з літаком Belavia.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?