В аеропорту «Жуляни» сталась надзвичайна пригода з літаком Belavia
Категорія
Події
Дата публікації

В аеропорту «Жуляни» сталась надзвичайна пригода з літаком Belavia

В аеропорту «Жуляни» сталась надзвичайна пригода з літаком Belavia
Джерело:  online.ua

В аеропорту «Київ» (Жуляни) білоруський Boeing 737-300 викотився за межі злітно-посадкової смуги. Про це повідомили в прес-службі аеропорту, інформує ONLINE.UA.

Інцидент стався в п'ятницю, 12 липня, о 23:40. На щастя, обійшлося без постраждалих.

«Жоден зі 139 пасажирів і 5 членів екіпажу, які перебували на борту літака, в результаті інциденту не постраждав. Всіх пасажирів евакуювали з посадкової смуги і доставили в Термінал «А», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, літак авіакомпанії Belavia виконував рейс за маршрутом Мінськ – Київ. За поки не підтвердженою інформацією, причиною інцидента стало те, що у літака зламалося шасі. Це стверджують очевидці події – пасажирі лайнера.

«В даний час проводяться заходи щодо евакуації літака зі злітно-посадкової смуги. Аеропорт докладає максимальних зусиль для відновлення роботи найближчим часом», – повідомили представники аеропорту.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому з аеропорту Жуляни евакуювали сотні людей. Причиною цього стало неправдиве повідомлення про мінування терміналу. Пізніше стало відомо, що дзвінок про фальшиве мінування був здійснений з окупованої території Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?