На Чернігівщині з-під завалів будинку культури дістали тіло другої загиблої
Категорія
Україна
Дата публікації

На Чернігівщині з-під завалів будинку культури дістали тіло другої загиблої

На Чернігівщині з-під завалів будинку культури дістали тіло другої загиблої
Джерело:  online.ua

Внаслідок російської атаки зранку 21 липня по Чернігівській області загинуло щонайменше дві людини. Продовжуються рятувальна операція.

Джерело: Чернігівська ОВА

На Чернігівщині розбирають завали будинку культури

У Чернігівській ОВА повідомили, що з-під завалів будинку культури дістали тіло другої жінки.

Нагадаємо, що об 11.00 ранку російські війська атакували Чернігівщину ракетами.

По населеному пункту Чернігівського району ворог випустив 4 ракети. Пошкоджена будівля місцевого буди культури.

Пізніше ДСНС дістали з-під завалів тіло жінки.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що йдеться про селище Гончарівське. Там пошкоджені будинок культури, школа, житлові будинки.

Слідчі поліції розпочали досудове розслідування кримінального провадження за фактом ворожої атаки на об’єкт цивільної інфраструктури, відкрите за статтею 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

На прикордонні фіксують проникнення ДРГ

Раніше командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв повідомив, що РФ не полишає спроб знайти слабкі місця в українській обороні безпосередньо на Чернігівському та Сумському напрямках.

У прикордонні фіксується проникнення диверсійно-розвідувальних груп, але всі спроби були невдалими, - йдеться у повідомленні.

Українські війська вживають всіх необхідних заходів щодо посилення наших оборонних спроможностей у тісній взаємодії з головами військових адміністрацій.

З огляду на зазначене, можна впевнено сказати, що у разі спроби перетину будь-якої ділянки державного кордону ворог успіху не матиме. Якщо ж рівень загрози зростатиме, Генеральним Штабом ЗСУ передбачено підсилення наших військ для того, щоб унеможливити намагання ворога вдертися до України, - повідомив Наєв.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?