На честь покійного Монастирського назвуть вулицю у Хмельницькому
Категорія
Україна
Дата публікації

На честь покійного Монастирського назвуть вулицю у Хмельницькому

На честь покійного Монастирського назвуть вулицю у Хмельницькому
Джерело:  online.ua

Хмельницька міськрада підтримала ініціативу профільного комітету парламенту про назву однієї з вулиць міста на честь загиблого міністра МВС Дениса Монастирського.

Джерело:  пресслужба "Слуги народу"

На честь покійного Монастирського назвуть вулицю у Хмельницькому

Олена Шуляк, яка очолює комітет Ради з організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, оголосила про прийняття відповідного рішення.

За словами Шуляка, топонімічна комісія Хмельницької міськради підтримала ініціативу комітету Верховної Ради про назву вулиці на честь загиблого міністра МВС Дениса Монастирського.

Ще у лютому ми звернулися до місцевої влади Хмельницького, рідного міста Дениса Монастирського, з пропозицією назвати на його честь вулицю. Він багато зробив для нашої країни і заслуговує на це... Топонімічна комісія міськради вже розглянула нашу пропозицію. Наразі місцева влада шукає найбільш достойний об’єкт, якому присвоять ім’я Дениса Монастирського, - заявила глава партії "Слуга Народу" Олена Шуляк.

Глава МВС Денис Монастирський загинув внаслідок падіння гвинтокрила у Броварах

Внаслідок падіння гвинтокрила у Броварах у Київській області загинуло вище керівництво Міністерства внутрішніх справ: очільник відомства Денис Монастирський, перший заступник глави МВС Євген Єнін та державний секретар міністерства Юрій Лубкович.

Згідно з останніми даними, загалом загинули 18 людей, серед яких 3 дітей.

Керівництво КМВА офіційно підтвердило, що внаслідок падіння гвинтокрила спалахнула пожежа та є постраждалі.

Повідомляється, що в момент падіння гвинтокрила в дитячому садку перебували діти, евакуацію вже завершили. Є постраждалі та загиблі.

У місті Бровари поруч із дитячим садком та житловим будинком впав гвинтокрил. Під час трагедії у садку перебували діти та співробітники закладу. На даних момент всіх евакуювали. Є постраждалі, — розповів очільник Київської ОВА Олексій Кулеба.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?