Поблизу дитсадка у Броварах впав гелікоптер: п'ятеро загиблих
Категорія
Події
Дата публікації

Поблизу дитсадка у Броварах впав гелікоптер: п'ятеро загиблих

Поблизу дитсадка у Броварах впав гелікоптер: п'ятеро загиблих
Джерело:  online.ua

На території дитячого садка у Броварах на Київщині впав вертольот. В результаті авіакатастрофи спалахнула пожежа. Наразі людей евакуюють з місця аварії.

Джерело: Telegram-канал заступника керівника ОП Кирила Тимошенка

Що відомо про падіння вертольоту у Броварах

Бровари. Щойно на об‘єкт соціальної інфраструктури впав літальний апарат. З‘ясовуємо дані про потерпілих та обставини. ДСНС та всі служби вже на місці, - повідомив Тимошенко.

В КМВА, своєю чергою, зазначили, що внаслідок падіння вертольота спалахнула пожежа та є постраждалі.

Повідомляється, що в момент падіння гвинтокрила в дитячому садку перебували діти, евакуацію вже завершили. Є постраждалі.

У місті Бровари поруч із дитячим садком та житловим будинком впав гвинтокрил. Під час трагедії у садку перебували діти та співробітники закладу. На даних момент всіх евакуювали. Є постраждалі, - повідомив глава Київської ОВА Олексій Кулеба.

На місці події працюють швидкі, поліція та пожежники.

Представники поліції Київської області підтвердили, що на території дитячого садка впав вертоліт.

У Броварах на Київщині поблизу дитячого садка впав гвинтокрил, спалахнула пожежа. Людей евакуюють. Наразі відомо про 5 загиблих, - повідомила речниця поліції Київської області Ірина Прянішнікова.

Як пише тг-канал "Реальний Київ", посилаючись на слова очевидців, в Броварах сталося падіння вертольота або БПЛА. Також в мережі з'явилися кадри, як нібито горить дитячий садочок.

Пізніше "Реальний Київ" додав, що навколо все затягнуто димом і горить, чути крики, всі спецслужби на місці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?