На День Незалежності в Луганську і Донецьку з’явились патріотичні листівки
Категорія
Україна
Дата публікації

На День Незалежності в Луганську і Донецьку з’явились патріотичні листівки

На День Незалежності в Луганську і Донецьку з’явились патріотичні листівки
Джерело:  online.ua

Напередодні чергової річниці Дня Незалежності України в окупованому російськими бойовиками Луганську невідомі патріоти розклеїли проукраїнські листівки з вітаннями до свята. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соціальні мережі.

Зокрема, листівки з написами «Луганськ – це Україна» і «З Днем Незалежності, Україно!» були розклеєні біля входу до Центральної бібліотеки міста. На будівлі середньої школи, що по вулиці Льва Толстого, 41, з’явився напис фарбою «Слава Україні!».

Аналогічні вітання з Днем Незалежності помітили і на вулицях іншого окупованого обласного центру – Донецька. Наліпки з вітальними словами та з українським прапором з’явилися на деяких будівлях у центрі міста, а також в житлових кварталах.

В анексованому Криму, в місті Ялта, невідомі розфарбували в синьо-жовті кольори встановлений на трасі Сімферополь-Ялта п'ятиметровий знак місцевого готелю «Ялта». Також в соціальній мережі було викладено відео з українським прапором на фоні Алушти.

Нагадаємо, що людину, спійману за розклеювання патріотичних листівок в окупованій частині Донбасу, може бути ув’язнено на кілька років. Кілька тижнів тому стало відомо про те, що бойовики «ЛНР» ув’язнили студента на 6 років за лише «лайки» проукраїнських постів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?