На Дніпропетровщині голову району спіймали на хабарі: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Дніпропетровщині голову району спіймали на хабарі: з'явилися фото

На Дніпропетровщині голову району спіймали на хабарі: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Дніпропетровській області на хабарі спіймали голову Нікопольської райдержадміністрації та сільського голову Першотравневого.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.

На офіційному сайті Нікопольської РДА зазначається, що її главою є Олег Кириченко.

Як повідомив Аваков, посадовці вимагали 60 тис. грн від бізнесмена за укладення договору з демонтажу будівлі та підписання документації про виконання робіт.

"Тільки вчора затримали керівника Кілійської районної державної адміністрації Одеської області, як сьогодні вже "в руки" правоохоронців потрапили голова Нікопольської РДА і голова Першотравневської сільради в Дніпропетровській області. Вчорашній торгував землею, а ці "хапуги" – підписами", - написав Аваков.

Читайте також: Великий чин з відомства Насірова спійманий на хабарі: з'явилися фото

"Під оперативним наглядом співробітників Департаменту захисту економіки Нацполіції і прокуратури Дніпропетровської області брали і "дерибанили" між собою гроші. Не соромлячись і не боячись наслідків", - додав він.

Чиновників затримали під час одержання чергової суми хабаря. У рамках справи проводяться обшуки.

Як повідомляв ONLINE.UA, сьогодні, 13 травня, на хабарі в 400 тисяч гривень спіймали начальника одного з відділів Головного управління Державної фіскальної служби в Київській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?