На Донбас терміново відправили посилені загони спецпризначенців - що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбас терміново відправили посилені загони спецпризначенців - що сталося

На Донбас терміново відправили посилені загони спецпризначенців - що сталося
Джерело:  online.ua

В зону проведення ООС напередодні відправили два зведених загони спецпризначенців з Хмельницької та Одеської області. Зокрема, на Донбас поїхали кілька десятків бійців батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Шторм", спецроти "Богдан" і співробітники управління патрульної поліції. Протягом двох місяців вони будуть нести службу з охорони громадського порядку, передає ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу УНП.

"Спецпризначенці замінять своїх колег, які зараз знаходяться в зоні проведення ООС. Для більшості бійців це вже не перша поїздка на схід країни, і вони знайомі з особливостями служби на цій території. Поліцейські будуть допомагати місцевим колегам забезпечувати громадський порядок і виконувати інші завдання, поставлені керівництвом", - повідомили в управлінні патрульної поліції.

Нагадаємо, кілька днів тому стало відомо про те, що Росія відправила на Донбас групу офіцерів, які посилюють бойову підготовку бойовиків. Офіцерська комісія окупантів веде активну роботу по підготовці мінометних батарей і артилерійських дивізіонів.

Слід зазначити, що ситуація на Донбасі напружена. Бойовики щодня ведуть вогневі атаки по позиціях ООС і проводять розвідку за допомогою провокаційних обстрілів. Тільки за останню добу противник випустив кілька десятків великокаліберних мін і снарядів по українським захисникам. Під ворожий вогонь потрапили бійці на позиціях в районі Лебединського, Орехово і Щастя.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що напередодні на Донбас терміново приїхав глава МЗС Данії Йеппе Кофод. Спільно з делегацією МЗС України він відвідав район проведення ООС, щоб ознайомитися з ситуацією на сході України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?