На Донбасі несподівано закривається КПВВ - що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі несподівано закривається КПВВ - що сталося

На Донбасі несподівано закривається КПВВ - що сталося
Джерело:  online.ua

Один з контрольно-пропускних пунктів у зоні Операції Об'єднаних сил тимчасово припинить роботу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр штабу у Facebook.

За офіційними відомостями, причини для тимчасового закриття - суто технічні.

"Відповідно до розпорядження Командувача об’єднаних сил, з технічних причин пропускні операції через контрольний пункт в’їзду-виїзду "Майорське" 29 грудня цього року здійснюватись не будуть", - зазначили у штабі.

Відзначається, що представництво Державної прикордонної служби звернулося до українців. Громадян закликають із порозумінням відноситися до подібних подій та спланувати свої маршрути через інші КПВВ на Донбасі.

Нагадаємо, "Майорське" - один з найпопулярніших пунктів перетину лінії розмежування. Він знаходиться на півночі від окупованого Донецька. Через нього лежить шлях до Бахмута, Слов'янска й Краматорська.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно прикордонники звинуватили бойовиків так званої "ДНР" у штучному створенні черг. Вони навмисно затягують пропуск громадян на своїх блокпостах, щоб ті не встигали нормально проходити офіційні КПВВ та ризикували залишитися у "сірій зоні".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?