На Донбасі під кулею ворожого снайпера загинув молодий український військовий: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі під кулею ворожого снайпера загинув молодий український військовий: опубліковано фото

На Донбасі під кулею ворожого снайпера загинув молодий український військовий: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Напередодні, 29 листопада, ЗСУ понесли непоправні втрати на Донбасі. Під Мар'їнкою загинув 26-річний український захисник Олексій Капустян з позивним "Капуста". Молодий боєць з Рівненської області став жертвою ворожого снайпера. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на групу "Последнее уважение" в Facebook.

Повідомляється, що український захисник служив у 8-му батальйоні 10-ї окремої гірничо-штурмової бригади ЗСУ. Олексій Капустян народився в 1993 році в селі Кринички Гощанського району Рівненської області. На Донбасі він бере участь в ООС з 2014 року. Вдома у загиблого бійця залишилися мати, дружина і трирічна дочка.

"Це був ідейний і хоробрий боєць. Він дійсно знав, що воює за Україну. Його не цікавили гроші, посади, кар'єра. Тільки Україна була в його душі. Він днем копав окопи, а вночі стояв на посту. Він не скаржився на побутові умови, а наполегливо воював, воював","Життя Олексія перервала російський куля. Вони (військові 10-ї бригади) готували окопи, і в той момент московський снайпер влучив Олексієві в серці", - розповіли товариші по службі Олексія.

Військовий журналіст Юрій Бутусов повідомив подробиці загибелі Олексія. За його даними, 29 листопада він копав окопи на опорнику, коли почався обстріл.

"Ворожий кулеметник прицільно бив по наших позиціях. На вогонь треба відповідати, адже під його прикриттям противник може піти в атаку і застати зненацька. І Капустян піднявся до нашого кулемета і відкрив вогонь. Він не знав, що це пастка - і російський снайпер зайняв зручну позицію. Пролунав постріл. Олексій Капустян отримав смертельне поранення", - повідомив журналіст.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кілька днів тому боєць ЗСУ трагічно загинув на шляху в зону ООС. Український військовослужбовець випав з поїзда, який прямував в зону Операції Об'єднаних сил. За офіційними даними, солдата 10-ї гірничо-штурмової бригади знайшли з травмами на залізничному полотні. Він знаходився в поїзді в складі підрозділу. Травмованого відправили до Білоцерківського військового госпіталю, де пізніше він помер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?