На Донбасі під мінометним обстрілом бойовиків загинув боєць ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі під мінометним обстрілом бойовиків загинув боєць ЗСУ

На Донбасі під мінометним обстрілом бойовиків загинув боєць ЗСУ
Джерело:  online.ua

26 червня бойовики вже двічі відкривали вогонь по позиціях ООС. В результаті мінометного обстрілу 1 український військовий отримав поранення, несумісне з життям.

Джерело: пресслужба ООС

У ранковому зведенні штабу ООС зазначено, що окупанти вели вогонь зі 120-мм мінометів і станкових протитанкових гранатометів поблизу Пісок. На обстріли російсько-окупаційних військ українські військові відкрили вогонь у відповідь.

"Стосовно дій збройних формувань Російської Федерації і її найманців українська сторона СЦКК повідомила представникам СММ ОБСЄ через встановлений координаційний механізм. Українські військові продовжують контролювати ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил", - повідомили в штабі ООС.

Ситуація на Донбасі 26 червня

  • За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил бойовики 12 разів відкривали вогонь в порушення домовленостей про перемир'я.

  • В районі Водяного бойовики вели вогонь з мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

  • Поблизу Золотого-4 російські найманці обстрілювали позиції українських захисників з ручних протитанкових гранатометів, в районі Авдіївки - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

  • У Гранітного російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли з мінометів 120-го калібру.

  • Неподалік Пєсков ворог тричі відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру, станкових протитанкових, ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

  • Поблизу Майорського бойовики вели обстріл з станкових протитанкових, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

  • В районі Катеринівка та Авдіївки були також зафіксовані прольоти ворожих безпілотних літальних апаратів типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування. БПЛА противника вчасно подавилися засобами РЕБ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?