На Донбасі під ворожим обстрілом загинув боєць ЗСУ: подробиці і фото
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі під ворожим обстрілом загинув боєць ЗСУ: подробиці і фото

На Донбасі під ворожим обстрілом загинув боєць ЗСУ: подробиці і фото
Джерело:  online.ua

Бойовики російських збройних формувань продовжують порушувати Мінські угоди і влаштовують провокаційні обстріли в зоні ООС по позиціях українських військових. Напередодні в результаті ворожого обстрілу на Донбасі загинув загинув старший лейтенант Олександр Марків - він отримав серйозне поранення, несумісне з життям. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МВС України.

Відомо, що трагедія сталася близько 17-ї години 27 вересня, коли бойовики відкрили вогонь по позиціях Об'єднаних сил. Повідомляється, що 38-річний український військовий отримав кульове поранення в обличчя.

Медики кілька годин боролися за життя бійця ЗСУ, але в ході операції Марків помер. Обставини смерті військового з'ясовуються робочою групою військової служби правопорядку ЗС України.

Слід зазначити, що протягом минулої доби бойовики здійснили 24 обстріли по позиціях ООС. Окупанти вели вогонь із заборонених 82-мм і 120-мм мінометів, БМП, гранатометів і стрілецької зброї. Під ворожі обстріли потрапили захисники Водяного, Богданівки, Павлопіля, Пищевика, Мар'їнки, Авдіївки, Лебединського, Новолуганського, Луганського, Південного, Новозванівки і Новоташковского. Сьогодні, 28 вересня, бойовики вже 6 разів порушили режим припинення вогню. З мінометів вони вели вогонь поблизу Лебединського та Новолуганського, з гранатометів - недалеко від Водяного і Павлопіля.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що командування російсько-окупаційних військ ОРДЛО посилило обмеження по пересуванню місцевих жителів Донбасу. Додаткові обмеження також введені на переміщення автотранспорту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?