На Донбасі побили відомого сепаратиста, який втік з Києва
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі побили відомого сепаратиста, який втік з Києва

На Донбасі побили відомого сепаратиста, який втік з Києва
Джерело:  online.ua

У Сєвєродонецьку група активістів побила екс-депутата Луганської облради Арсена Клінчаєва, який в березні 2014 року фінансував приїзд сепаратистів в Луганськ і організовував здачу адміністративних будівель.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook місцевого блогера Єфрема Кузнєцова.
Інцидент трапився близько 14:00 біля ресторану "Шале". Блогер зазначає, що побиття вчинили "патріотично налаштовані громадяни", проте Клінчаєву допомогли його знайомі і відвезли в клініку в Лисичанську. Відзначимо, що сепаратиста вже не вперше б'ють мешканці Донбасу.
"Ми зараз ведемо пошук, куди відправився Клінчаєв зализувати рани, і повідомимо громадськість, куди можна підтягнутися для розмови з ним і його покровителями. Що робив Клінчаєв в Сєвєродонецьку, поки не відомо. Був він у кампанії одного з депутатів міської ради Півночі", - написав Кузнєцов.
Після організації заворушень в Луганську Клінчаєв проживав в Києві. Однак нещодавно сепаратист Арсен Клінчаєв втік з Києва в Росію, в чому українська сторона не перешкоджала, і залишається невідомим, що він міг робити в Сєвєродонецьку.
Користувачі соцмереж посміялися над новиною. Так, Tatiana Kravets написала: "Шо, опять?)"
Сергій Бондар: "Як записатися в групу "патріотично налаштованих громадян"? Шо то я злий сьогодні, комуналку оплатив".
Олексій Вікторович Снєгірьов: "Хороша новина".
Лана Косач-Квітка: "Ой-ей-ей !!!!!!))) Біжи, Лола !!!!))) Біжи !!!!)))".
Депутат Сєвєродонецької міської ради Григорій Пригеба в інтерв'ю ONLINE.UA розповідав, як колишній депутат Луганської обласної ради Арсен Клінчаєв організовував заворушення в Луганську.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?