На Донбасі прогримів вибух в житловому будинку, є загиблі: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі прогримів вибух в житловому будинку, є загиблі: з'явилися подробиці

На Донбасі прогримів вибух в житловому будинку, є загиблі: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

У населеному пункті Курахово Мар'їнського району Донецької області стався страшний інцидент - в одній з квартир житлового будинку прогримів вибух, в результаті якого загинули дві людини. Як з'ясувалося, вибух стався через сімейну сварку - чоловік привів у дію гранату, через що його дружина і він сам загинули на місці події, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіціі.

Правоохоронці повідомили, що жертвами вибуху стала сімейна пара - 49-річна жінка і 51-річний чоловік. Між ними, за даними правоохоронців, виник скандал на тлі ревнощів, який глава сімейства вирішив вибухом боєприпасу.

"Між подружжям виникла сварка через ревнощі. Чоловік дістав боєприпас і підірвав себе разом з дружиною. На місці події експерти виявили залишки гранати РГО", - назвали причину вибуху в поліції.

За даним фактом проводиться слідство. Справа кваліфіковано за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу - умисне вбивство. Слідчі також перевіряють версію скоєння самогубства.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, в американському місті Хантінгтон-Біч, недалеко від Лос-Анджелеса, пролунав потужний вибух. Інцидент стався на фестивалі пива "Октоберфест", в результаті нього постраждали не менше чотирьох чоловік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?