У США на фестивалі пива стався потужний вибух, є постраждалі: моторошні відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У США на фестивалі пива стався потужний вибух, є постраждалі: моторошні відео

У США на фестивалі пива стався потужний вибух, є постраждалі: моторошні відео
Джерело:  online.ua

В американському місті Хантінгтон-Біч, недалеко від Лос-Анджелеса, пролунав потужний вибух. Інцидент стався на фестивалі пива Октоберфест, в результаті нього постраждали не менше чотирьох чоловік. Відео з місця події опублікували очевидці в соцмережах, передає ONLINE.UA.

За даними телеканалу, попередня причина вибуху на Октоберфесті - загоряння трансформатора на одному з електростовпі поблизу місця проведення фестивалю. Відомо, що вибух прогримів, коли пожежний розрахунок, викликаний на місце події, спустився в підземне приміщення, де знаходився трансформатор. В результаті вибуху електроопора впала на землю і загорілася.

У той же час очевидці події на Октоберфесті розповідають, що вибух був не один. Вони кажуть про серію з трьох сильних ударів, які прогриміли один за іншим.

Точна кількість постраждалих поки не уточнюється. Поки йдеться як мінімум про чотирьох постраждалих, серед яких двоє відвідувачів і двоє пожежників. Після вибуху всіх відвідувачів фестивалю евакуювали.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в селі Червона Зоря Перевальського району Луганської області, яке на даний момент непідконтрольно Україні, сталася жахлива НП. В результаті вибуху гранати постраждали п'ятеро дітей у віці від 7 до 13 років. З пораненнями різного ступеня тяжкості їх госпіталізували в лікарню окупованого Луганська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?