На Донбасі розповіли, як бойовики "ЛНР" знущаються з України
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі розповіли, як бойовики "ЛНР" знущаються з України

На Донбасі розповіли, як бойовики "ЛНР" знущаються з України
Джерело:  Hromadske

Окупаційна адміністрація ОРЛО розраховується з українською стороною за постачання води дрібними копійками - заради знущання. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

За словами Євгена Лисенка - заступника директора Попаснянського районного водоканалу, бойовики буквально мішками привозть гроші за спожиту воду.

"Представники" тієї сторони привозять гроші на міст у Щасті. У супроводі СБУ та поліції під'їжджає інкасаторська машина та інкасує гроші. Гроші везуть у банк та кладуть на розрахунковий рахунок", - пояснив він.

Посадовець наголосив, що раніше окупанти привозили звичайні паперові гривні, однак наразі перейшли на копійки.

"Вони привозять 58 тонн дріб'язку. Наші люди носять ці 25-кілограмові мішки через міст... Думаю, вони глумляться над нами", - додав Лисенко.

Нагадаємо, міст у Щасті замінований, тож автомобілі там не можуть проїхати.

У грудні 2019 року одразу сім насосних станцій у Луганській області припинили роботу через заборгованість. Централізоване водопостачання водночас втратили 46 тисяч абонентів з Лисичанська, Привілля, Новодружеська.

Як повідомляв ONLINE.UA, у середині лютого у Верховній Ради винесли рішення про неможливість постачання питної води до окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?