На Донбасі сваряться сепаратисти: у мережі висміяли відео скандалу
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі сваряться сепаратисти: у мережі висміяли відео скандалу

На Донбасі сваряться сепаратисти: у мережі висміяли відео скандалу

У мережі опубліковано відео базарної сварки сепаратистів  у Луганську під час "святкування" річниці початку окупації: представник так званої «Луганської гвардії» Анастасія Пятерікова у стилі базарної баби оголосила крадієм і брехуном іншого представника ЛНР — Олександра Бахмутського.


Ролік був викладений журналістом Денисом Казанським, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.

«Духовність у чистому вигляді. Луганські борці за «руській мір» сварятьяс у центрі міста на річницю захоплення Луганського СБУ, 6 квітня, звинувачуючи одне одного у продажності і крадійстві», — написав він.

Також журналіст додав, що в якийсь момент, після каскадів звинувачень Пятерикової у Бахмутського стався інсульт і він повалився на землю. При тому жінка не використовувала у своєму монолозі нецензурної лексики і не кидалася на пропагандиста бойовиків, хоча й не давала йому вставити ані слова, аби відповісти на безліч звинувачень.

«Зараз Бахмутський знаходиться в реанімації. Йому зробили операцію. Він в комі», — додав Казанський.

Також він іронічно зазначив: «Яка чудова атмосфера нині в Луганську. Боріться за «руській мір» у себе в місті, якщо хочете, аби у вас теж було так само добре. Це вам не загниваючий бездуховный захід, де одне одному посміхаються приклеєними посмішками і демонструють фальшиву ввічливість. Це Луганськ! Тут все по-справжньому. Справжня ненависть! Справжній інсульт!».



Користувачі соцмереж активно підключилися до обговорення цього роліка.


Так, один з них запропонував зробити напівкримінальний жаргон, "феню", офиційною мовою ЛНР, а інший коментатор звернув увагу на предмет суперечки.





Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше  очевидець приходу "руського міра" в Луганськ розповіла, що окупація Донбасу почалася з відкриття пам'ятника "жертвам ОУН-УПА".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?