На Донбасі викрито нову шахрайську схему бойовиків ОРДЛО
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі викрито нову шахрайську схему бойовиків ОРДЛО

На Донбасі викрито нову шахрайську схему бойовиків ОРДЛО
Джерело:  online.ua

На КПВВ Новотроїцьке було затримано три автомобілі, якими керували водії за дорученнями від київського нотаріуса. Документи виявилися підробленими. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ООС.

Українські прикордонники повідомили, що провели затримання автомобілів Mersedes, Peugeot і Daewoo і їх водіїв, які по "липовим" дорученнями намагалися перегнати автомобілі з ОРДЛО на підконтрольну Україні територію. Військові вважають, що власники автомобілів при оформленні "липових" доручень не були присутні, а самі машини були викрадені з метою перепродажу.

Водіїв, які переганяли автомобілі, передали поліцейським. За даним фактом порушено кримінальне провадження за статтею про підробку документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з 1 жовтня на окупованому Донбасі проходить перепис населення. Бойовики планують за два тижні, до 14 жовтня, зібрати дані про всі, хто був прописаний до 2014 року в ОРДЛО. Місцеві жителі вважають, що окупанти за допомогою перепису, зокрема, намагаються виявити "кинуті" квартири українців, щоб незаконно заволодіти ними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?