На Донбасі з бойовиками працюють психологи через самогубства та масові злочини - розвідка
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі з бойовиками працюють психологи через самогубства та масові злочини - розвідка

На Донбасі з бойовиками працюють психологи через самогубства та масові злочини - розвідка
Джерело:  online.ua

На окупованому Донбасі через масові скоєння злочинів та самогубство окупаційне командування в екстреному порядку організувало збір офіцерів-психологів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони у Facebook.

"У з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ зростає кількість злочинів і подій внаслідок зниження морально-психологічного стану особового складу. У 1 АК зафіксовано чисельні випадки самовільного залишення військовослужбовцями бойових постів зі зброєю та скоєння правопорушень у стані алкогольного сп’яніння", - йдеться у повідомленні.

В управлінні розвідки уточнили, що протягом травневих свят п’яні бойовики стріляли по цивільних об’єктах, а в другому армійському корпусі двоє бойовиків скоїли самогубство.
"У 2 АК військовослужбовцями було скоєно два самогубства. 9 травня ц.р. взято під арешт військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК та 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК за здійснення стрільби по цивільних об’єктах у стані алкогольного сп’яніння", - додали в управління розвідки.

Читайте також:  Спостерігачі ОБСЄ розповіли про новий інцидент з бойовиками

З вищезазначених причин російське окупаційне командування в екстреному порядку організувало збір офіцерів-психологів, які проводять заняття з профілактики суїциду та інших правопорушень.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Донецькій області співробітники Служби безпеки України затримали контрактника Збройних сил, який раніше воював на боці терористів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?