На Донбасі закрили КПВВ: резонансні подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі закрили КПВВ: резонансні подробиці

На Донбасі закрили КПВВ: резонансні подробиці
Джерело:  online.ua

Українське командування тимчасово зупинило функціонування КПВВ "Майорське" через обстріл бойовиків. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво штабу ООС у Facebook.

За офіційними даними, НВФ так званої "ДНР" атакували цивільну інфраструктуру близько 12:12 у четвер, 28 серпня. Йдеться про об'єкти гуманітарного коридору "Горлівка - Бахмут".

Командування ООС прийняло рішення про зупинення пропуску громадян через зазначений КПВВ у зв'язку з серйозною загрозою для життя цивільних осіб, що перетинають лінію зіткнення.

Наразі відомо, що ситуація під наглядом українських військових. Пропуск осіб та транспортних засобів відновлять одразу після відповідного розпорядження.

Учасники НВФ майже зовсім не дотримуються режиму припинення вогню на Донбасі, що був узгоджений у Мінську. Українські військовослужбовці регулярно фіксують порушення з боку агресора.

Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики "ДНР" не у перший раз відкривають вогонь по об'єктах на лінії зіткнення, блокуючи таким чином пропуск людей. Наприкінці липня угрупування обстріляли КПВВ "Мар'їнка" та спровокували його тимчасове закриття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?