На довгоочікуваний матч УЄФА пустять фанатів - деталі резонансного рішення
Категорія
Спорт
Дата публікації

На довгоочікуваний матч УЄФА пустять фанатів - деталі резонансного рішення

На довгоочікуваний матч УЄФА пустять фанатів - деталі резонансного рішення
Джерело:  online.ua

Представники УЄФА розробляють рішення для остаточного виводу футболу з карантину. Наразі вони узгодили провести пілотний матч з глядачами на стадіонних трибунах. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт організації.

За даними УЄФА, йдеться поки що про 30%-заповненість трибун. Таким матчем обрали двобій за володарювання Суперкубком.

"Хоча було важливо показати, що футбол може тривати у важкі часи без фанатів, гра втратила частину свого характеру. Ми сподіваємося використати Суперкубок УЄФА в Будапешті як пілот, який стане свідком повернення уболівальників на наші матчі", - цитує пресслужба організації її президента Александера Чеферіна.

Слід зазначити, що Суперкубок таким чином стане першим єврокубковим матчем, який проводитимуть з живими глядачами з березня 2020 року. Представники УЄФА наразі відстежують розвиток ситуації та готуються реагувати у разі змін.

Нагадаємо, у двобої за Суперкубок УЄФА зійдуться переможці Ліги чемпіонів та Ліги Європи — таким чином організатори визначають формально найсильніші клуби континенту, які брали участь у чемпіонатах.

Матч проведуть 24 серпня на будапештському стадіоні "Пушкаш-Арена". Його початок запланований на 22:00.

Згідно з офіційним розкладом, боротимуться за Суперкубок цьогоріч мюнхенська "Баварія" та іспанська "Севілья" - саме ці команди здолали усіх суперників у Лізі чемпіонів та Лізі Європи.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні відбувся фінал Ліги чемпіонів 2019-2020 — на лісабонському стадіоні "Ештадіу да Луж" зустрілися мюнхенська "Баварія" і французький ПСЖ, які у вирішальному матчі боролися за трофей найпрестижнішого європейського клубного футбольного турніру. Фінальний матч ЛЧ завершився перемогою німців з рахунком 1:0.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?