На голому ентузіазмі: з'явилося відео нової заяви Порошенка про війну з Росією
Категорія
Політика
Дата публікації

На голому ентузіазмі: з'явилося відео нової заяви Порошенка про війну з Росією

На голому ентузіазмі: з'явилося відео нової заяви Порошенка про війну з Росією
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко

заявив, що Україна зупинила агресію Росії тільки на голому ентузіазмі, коли ще не було повноцінної української армії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

112 Україна

.


"За 2,5 роки нам вдалося не тільки побудувати одні з найефективніших на європейському континенті ЗСУ, а й створити з нуля власну армію, яка є 100% дуже важливим елементом нашої незалежності. Руйнуючи українську армію, попередня влада руйнувала нашу незалежність. І ми зустріли російську агресію без армії, без техніки і зупинили агресора тільки на голому ентузіазмі. І сьогодні можна стверджувати, що український воїн нагодований, одягнений, взутий, навчений, озброєний. І ми зробили все можливе, щоб і грошове забезпечення було на гідному рівні", - сказав глава держави під час представлення нового голови Київської ОДА Олександра Горгана.


Порошенко також зазначив, що Україні велику підтримку в боротьбі з агресором надають і міжнародні партнери.


"Ми створили міжнародну коаліцію, яка на сьогоднішній день міцно забезпечує ізоляцію агресора і повну підтримку України. Як би важко не було, які б інші виклики не стояли б перед світом", - додав президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, Петро Порошенко заявив, що військовий конфлікт на Донбасі є агресією Росії проти України, а не антитерористичною операцією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?