На Харківщині суд дав умовно водію, який збив на смерть трьох комунальників
Категорія
Події
Дата публікації

На Харківщині суд дав умовно водію, який збив на смерть трьох комунальників

На Харківщині суд дав умовно водію, який збив на смерть трьох комунальників
Джерело:  Укрінформ

П'ять років позбавлення волі з випробним терміном у три роки отримав водій, який збив шістьох робітників автодору, троє з яких загинули на місці.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

У Чугуївському райсуді Харківської області встановили, що 26 серпня 2016 року на трасі Чугуїв-Мілове 67-річний водій Dacia Logan не впорався з керуванням і вчинив наїзд на робітників Нововодолазького райавтодору, які ремонтували дорогу. Троє з них дістали травми, несумісні з життям, ще троє співробітників отримали травми середнього ступеня тяжкості.

Читайте також: Мер одеського міста потрапила у серйозну ДТП, жінку госпіталізовано у важкому стані

Відтак, у суді повідомили, що для винесення вироку врахували те, що обвинувачений раніше не був судимий, має сім'ю, розкаявся у скоєному: "Він також добре характеризується на роботі в ТОВ "Карпатигаз".

"Вирок суду - п'ять років позбавлення волі з випробним терміном три роки згідно з ч.3 ст.286 КК України", - додали в суді.

Також стало відомо, що засудженому заборонено керувати транспортними засобами протягом п'яти років.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній військовослужбовець Збройних сил США Річард Рохас, що скоїв наїзд на натовп людей у центрі Нью-Йорка 18 травня, зізнався, що хотів "вбити їх усіх".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?