На Херсонщині військові РФ використовують вибухівку проти цивільних — ОК Південь
Категорія
Україна
Дата публікації

На Херсонщині військові РФ використовують вибухівку проти цивільних — ОК Південь

На Херсонщині військові РФ використовують вибухівку проти цивільних — ОК Південь
Джерело:  online.ua

За інформацією представників Оперативного командування "Південь", на окупованих територіях Херсонської області військові злочинної армії РФ кидають вибухівку просто у натовп місцевих жителів.

Джерело: Facebook Ок "Південь"

Що відомо про злочини окупантів на Херсонщині 

Представники ОК "Південь" зазначили, що злочинна російська армія завдає ударів по густонаселених районах на Херсонщині керованими авіабомбами.

Також ворог продовжує закидати вибухівку розвідувальними дронами. Просто в скупчення людей, - йдеться у повідомленні ОК "Південь".

За даними військових, на окремих напрямках триває також робота ворожої артилерії. Протягом дня завдано суттєвих руйнувань та пошкоджень десятку будівель, зруйновано дитячий садок. Повідомлялося про поранення сімох місцевих жителів.

 Що відомо про загрозу ворожих ракетних атак з кораблів в Чорному морі 

В ОК "Південь" зазначили, що через шторм у Чорному морі злочинна армія РФ сховала всі свої ракетоносії.

Зазначається, що наразі у Чорному морі знаходиться дев'ять російських кораблів. Вони маневрують поблизу південно-східного узбережжя Криму. Однак через потужний шторм всі ракетоносії заведено в пункти базування.

Зважаючи на розвиток оперативної обстановки, загроза ракетних або дронових ударів не виключена. Хоча, активності ворожої авіації поки не спостерігається, сигнали повітряної тривоги ігнорувати не варто, - йдеться у повідомленні ОК "Південь.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?