На Хмельниччині пролунала серія потужних вибухів
Категорія
Україна
Дата публікації

На Хмельниччині пролунала серія потужних вибухів

На Хмельниччині пролунала серія потужних вибухів
Джерело:  online.ua

Керівник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій підтвердив інформацію про серію гучних вибухів в регіоні зранку 24 липня.

Джерело: Telegram-канал голови Хмельницької ОВА

Що відбувається на Хмельниччині

За словами Гамалія, в області працює система ППО, а місцевим жителям слід залишатись в укриттях.

Між тим, з вечора 23 липня під масованими обстрілами армїі РФ перебуває Миколаїв.

Зокрема, ввечері суботи окупанти обстріляли житлові квартали міста у Корабельному районі.

Представники Оперативного командування "Південь" повідомили, що військові РФ випустили по місту 4 крилатих ракети типу "Калібр" та завдали руйнувань житловим багатоповерхівкам, приватним будинкам, господарчім спорудам, автівкам та гаражам.

Внаслідок цієї ракетної атаки постраждали п'ятеро людей, серед яких неповнолітній.

Керівник Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що зранку 24 липня внаслідок ворожого обстрілу було пошкоджено приміщення складу.

Зранку, 24 липня, близько 04:00 Миколаїв знову зазнав обстрілів. Попередньо відомо про влучання у складське приміщення. Наразі детальна інформація щодо пошкоджень та постраждалих уточнюється, - зазначив голова ОВА.

Обстріли також зафіксовані майже у всіх районах Херсонської області. Критична ситуація у населених пунктах Високопільської, Бериславської, Калинівської, Великоолександрівської, Нововоронцовської та Каховської територіальних громад.

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

Від обстрілів на території цих та прилеглих громад горять поля та ліси, а у окупованих селах знищуюються вцілілі будинки та соцінфраструтктура.

Увечері 23 липня окупанти також обстріляли населені пункти у Криворізькому районі на Дніпропетровщині.

На Харківщині зранку зафіксований обстріл села Залінійне в Красноградському районі, де через це спалахнула прибудова до житлового будинку.

По області ворог протягом доби наносив удари по Харківському, Богогодухівському, Чугуївському, Лозівському, Ізюмському районах. Пошкоджені будинки, горіли господарчі споруди, відкриті території.

На Донеччині під обстрілами протягом минулої доби перебували Торецьк, Авдіївка, Кам’янка, Веселе, Гостре, Курахове, Красногорівка, Мар'їнка.

У Костянтинівці в результаті нічного обстрілу зруйнована школа, у Новодмитрівці — дитячий садок. За добу по області – 2 загиблих і 2 поранених.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?